Qui no ha estat afectat directe d'actuacions irregulars o, en el millor dels casos, arbitràries per part d'una Administració? Qui no ha sentit parlar de polítics que s'han enriquit o han beneficiat a familiars o coneguts a força de malversar recursos públics? Qui no coneix de primera mà a algú de la classe política que realitza pràctiques pròpies del caciquisme sense que es derivin conseqüències? Qui no ha tingut coneixement de licitacions públiques que estan guanyades abans de ser publicades?

Creus que la corrupció no t'afecta? O que una sola persona no pot fer res, llegeix aquest article sobre el que li costa al país la corrupció, i pregunta't si t'agradaria parar tals xifres ...

N'hi ha prou amb fer una ullada als diaris per assabentar-se escàndols i abusos que, malauradament, succeeixen amb tanta freqüència que ja ni ens sorprenen. Segons recents baròmetres del CIS, gairebé nou de cada deu enquestats creuen que la corrupció és una pràctica "bastant" o "molt" estesa i el 24% considera els polítics com "un dels grans mals d'Espanya".

STOP CORRUPCIÓ és un col·lectiu de persones que hem decidit dir prou als abusos per part de polítics, alts càrrecs i funcionaris de l'Administració, perquè estem farts d'aquells que accedeixen al poder amb l'únic objectiu de fer prevaler l'interès particular per sobre del interès general.

No podem ni volem romandre passius davant aquest fenomen que cada dia va a més. Estem decidits a eradicar la corrupció al nostre país, perquè sabem que potser caldria retallar en drets socials si no haguessin tants forats negres pels que s'escapen recursos públics, perquè estem cansats de ser vistos pels nostres veïns europeus com un país corrupte, perquè si no netegem la nostra imatge de cara a l'exterior ningú voldrà invertir mai més en nosaltres i ens seguirem ofegant, cada vegada més, en la desocupació i la recessió.

Com a plataforma legal contra la corrupció, estem assessorats per advocats experts en la matèria i tenim al nostre abast mecanismes jurídics per defensar els interessos de la ciutadania en la lluita contra el frau de la classe política. A més d'ajudar-te a identificar el teu problema amb l'Administració i oferir-instruments per defensar els teus interessos particulars (veure seccions "serveis" i "com combatem la corrupció?"), També tenim per objectiu constituir-nos en element de pressió perquè aquestes conductes il·lícites no quedin impunes.

Si a tu també et bull la sang, uneix-te a nosaltres en la nostra plataforma legal contra la corrupció i digues STOP CORRUPCIÓ.