Website i continguts de:

SFT  SERVEIS JURÍDICS , S.L.P.

Plaça Francesc Macià 7, Plt 17,08029 Barcelona (Espanya) 
NIF: B-66015074

Constituïda davant la Notària de Barcelona, Donya ELENA ROMERO GARCIA, per substitució del Notari D. MARIO ROMERO GARCIA, amb data 21 d desembre de 2012, número de protocol 1.724. 

AVÍS LEGAL

L'utilització del web i de l'aplicació està subjecta a les següents condicions d'ús. Li preguem que les llegeixi atentament. El fet d'accedir al web i / o a l'aplicació i utilitzar els materials continguts en elles implica que vostè ha llegit i accepta, sense reserva, aquestes condicions.

CONDICIONS D'ÚS

El web conté material preparat per SFT SERVEIS JURÍDICS S.L.P. amb fins únicament informatius. L'usuari ha de tenir en compte que tal material pogués no reflectir l'estat legislatiu o jurisprudencial més recent sobre les qüestions analitzades. Així mateix, aquest material pot ser modificat, desenvolupat o actualitzat sense notificació prèvia.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Tots els continguts d'aquesta pàgina web (textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia, programari, links i altres continguts), així com el seu disseny gràfic i codis font són propietat intel·lectual de SFT SERVEIS JURÍDICS SLP, sense que puguin entendre cedits a l'usuari cap dels drets d'explotació sobre els mateixos més enllà de l'estrictament necessari pel correcte ús de la pàgina web. Aquests drets estan registrats en el Registre de la Propietat Intel·lectual.

PROTECCIÓ DE DADES

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD) i la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la Societat d'Informació i de Comerç Electrònic (BOE de 12 de juliol de 2002), SFT SERVEIS JURÍDICS SLP informa que les dades personals que facilitin els usuaris a través dels formularis d'aquest lloc web formaran part d'un fitxer de la nostra responsabilitat amb la finalitat de gestionar la relació i mantenir-los informats a través de qualsevol mitjà de comunicació, fins i tot telemàtic, de productes i serveis de SFT SERVEIS JURÍDICS SLP. Amb l'enviament de les dades personals a través dels formularis l'usuari autoritza expressament aquest tractament. L'usuari té dret a l'accés, rectificació i cancel·lació de les seves dades dirigint-se a SFT SERVEIS JURÍDICS S.L.P. en la direcció de la seva seu social o a l'e-mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

ÚS DE COOKIES

En virtut del que disposa l'article 22 de la LSSI, SERVEIS JURÍDICS S.L.P. podrà utilitzar dispositius d'emmagatzematge i recuperació de dades ("cookies") en equips terminals dels destinataris, a condició que els mateixos hagin donat el seu consentiment després que se'ls hagi facilitat informació clara i completa sobre la seva utilització.

Això no impedeix el possible emmagatzematge o accés d'índole tècnica al sol tal d'efectuar la transmissió d'una comunicació per una xarxa de comunicacions electròniques o, en la mesura que sigui estrictament necessari, per a la prestació d'un servei de la societat de la informació expressament sol·licitat pel destinatari.

LIMITACIÓ DE RESPONSABILITAT

L'usuari de la web ho fa pel seu propi compte i risc. El propietari del lloc web no es fa responsable dels errors o omissions que pogués contenir, si bé l'equip responsable de la mateixa posa tots els mitjans al seu abast per prevenir-los.

Així mateix, el propietari del web no es fa responsable del contingut de les pàgines web a les que l'usuari pugui accedir a través dels enllaços establerts en el seu website i declara que en cap cas procedirà a examinar o exercitar cap tipus de control sobre el contingut d'altres pàgines de la xarxa.

Corrupció a Espanya

Corrupció a Espanya

T'ajudem?

T'ajudem?

Contra la corrupció, tolerància zero

Fes-te membre

Corrupció suma't al no