STOP CORRUPCIÓ és un col.lectiu de persones que hem decidit dir prou als abusos per part de polítics, alts càrrecs i funcionaris de l'Administració, perquè estem farts d'aquells que accedeixen al poder amb l'únic objectiu de fer prevaldre l'interès particular per davant de l'interès general.

Estem assessorats per advocats experts en la matèria i tenim al nostre abast mecanismes jurídics per defensar els interessos de la ciutadania en la lluita contra el frau de la classe política. A més d'ajudar-te a identificar el teu problema amb l'Administració i oferir-instruments per defensar els teus interessos particulars (veure seccions "serveis" i "com combatem la corrupció?"), També tenim per objectiu constituir-nos en element de pressió perquè aquestes conductes il·lícites no quedin impunes.

Et convidem a més que li facis un cop d'ull a la secció de publicacions i actualitat per conèixer una mica més a fons la quantitat de diners que s'evadeix d'impostos, personatges públics que oculten les seves riqueses en paradisos fiscals, o sobres de diners B que passen per sota la taula en moltes de les firmes de contractes en administracions públiques.

Si a tú també et bull la sang, digues STOP CORRUPCIÓ. Aquesta és la teva plataforma legal!

 

No a la corrupció;