Salvados:Pablo Crespo

Fins Mariano Rajoy, coneixia la fórmula de finançament

Tot i l'anterior entrevista amb el senyor Álvaro Lapuerta, on va afirmar que mai hi va haver comptabilitat B al partit popular, en l'entrevista realitzada amb Pablo Crespo, un dels imputats en la trama Gürtel, va desmentir el que s'ha exposat per Álvaro. Crespo afirma que els 21 milions de pessetes recaptades de donacions d'empreses se'ls va donar a Álvaro Lapuerta.

"Pablo Crespo li va fer un lliurament a Álvaro Lapuerta en una carpeta blava de 21 milions de pessetes en efectiu, tot diners no declarat". El secretari del PP a Galícia va reconèixer el seu nom en els papers investigats del cas Bárcenas.

J.Évole pregunta si ha vist sobresous, la resposta va ser - A Galícia no els vaig veure, a Galícia els vaig repartir -.

Crespo li assegura a J.Évole que fins al senyor President en funcions Mariano Rajoy, sabia com funcionava la fórmula de finançament. De la seva boca va sortir - Algun d'aquests sí hauria callar. El que si m'agradaria seria trobar-me'ls i dir-ho a aquells o ensenyar-los algun paper, la propera vegada que parlin com de la pesta bubònica, quan es dirigeixen a Bárcenas - mentre l'exsecretari del PP a Galícia, parlava sobre Cristina Cifuentes, María Dolores de Cospedal , Rafael Hernando, Carlos Fabra, o Esteban González Pons.

Té clar en el 'cas Gürtel' qui pagarà els plats trencats: "Ens van a donar a nosaltres la del pop". I està convençut que cap polític serà condemnat.

Data

01 abril 2016

Categories

Destacats