Salvados: Mariano Rajoy

"La corrupció a Espanya no és sistemàtica, però hi ha molts casos oberts"

Amb aquestes paraules el president en funcions d'Espanya, Mariano Rajoy, va tancar el tema de la corrupció espanyola en el programa de "Salvados, amb Jordi Évole".

Mariano coneix la realitzeu que està patint Espanya en temes de corrupció, i és per això que va deixar clar en l'entrevista, que donat la inevitable existència de corrupció, tindrà com a objectiu lluitar contra la mateixa per a reduir-la al màxim.

Va descartar que la corrupció a Espanya sigui una cosa sistemàtic, per tant mentre hi hagi un sol cas, caldrà perseguir-lo, van ser les seves paraules.

"No generalitzem", ha demanat, ja que "la immensa majoria de la gent és decent". "Hi ha hagut corrupció i hem de lluitar contra ella, ser bel·ligerant contra ella", ha prosseguit. En tirar d'hemeroteca, admet que es va equivocar amb certs polítics. "M'he confós".

En el moment que Jordi Évole li pregunta sobre la quantitat de dimissions que han patit per temes de corrupció, Mariano li va respondre -En aquest partit ha dimitit molta gent-. No obstant això sol·licita el dret de presumpció d'innocència per a tots ells, ja que és el jutge qui decideix si ells són o han estat corruptes alguna vegada.

Aquestes van ser les paraules de Mariano Rajoy.

Data

04 abril 2016

Categories

Destacats