Salvados: Esperanza Aguirre

Parlant sobre la dació en pagament

Esperança està "absolutament a favor de la dació en pagament", segons va afirmar, "ella no té res a veure amb Ada Colau ni ella amb mi". La que va ser presidenta de Madrid, va dir que sota el seu mandat, no hi va haver retallades més que en l'essencial ", educació i sanitat, és per això que els tribunals han establert un pla de privatització en sis hospitals públics mentre que el fons no segueixi endavant .

Va mantenir en tota l'entrevista constants atacs al partit polític de Podem. Évole li va parlar sobre les Black Cards de Caja Madrid, ella va respondre amb la "Beca Black" de iñigo Errejón, relacionant a més a Podem amb ETA.

La presidenta del partit popular de Madrid, va demanar a Pablo Iglesias, que renunciï, perquè ara no pot portar-li al tribunal de Justícia després que li cridés corrupta.

Parlant sobre Bárcenas

Durant l'entrevista va sortir el tema del cas Bárcenas, com era d'esperar, Aguirre va afirmar que no tenia relació amb ell, i que el que queda és esperar que comuniqui oficialment, d'on vénen aquests 48 milions d'euros i que a més pagui al cas que siguin legals les seves corresponents impostos. Sent la justícia qui li condemni i que li faci pagar més de tornar tot el robat.

Li van preguntar sobre si el Partit Popular de Madrid, havia estat finançat il·legalment, cosa que la Expresidenta va negar rotundament - No, en absolut ", va connectar ràpidament quan l'exconseller Alberto López, li va dir que tenia molta informació del parit i ella li va demanar que ho comptés a la Justícia ia la premsa tot seguit.

Va dir textualment "Mentre estava jo com a presidenta, totes les donacions d'empresaris han estat legals, mentre que les realitzades anteriorment o fins i tot ara quan és el Sr. Mariano Rajoy, no posaria doncs la mà al foc per ningú.

Parlant sobre Gürtel i Púnica

L'entrevista va donar molt que parlar, i, després del que del cas Bárcenas, va continuar amb Gürtel i Púnica. Després dels dos càrrecs de confiança que han "sortit malament". Un va ser Francisco Granados, capitost de la Púnica.

Pel que fa a Caja Madrid, Aguirre ha assegurat no era coneixedora que es cometessin il·legalitats però sí que "s'estaven posant retribucions molt altes als seus executius" en ser equiparades les caixes amb els bancs. Això l'ha portat a postil·lar que la tutela de Caja Madrid li corresponia al Banc d'Espanya i que ella és "la més indignada de tots" amb l'escàndol de les targetes black.

Data

01 abril 2016

Categories

Destacats