Fabra Rus imputat

Després de la quantitat de preguntes que van sorgir arran del vídeo, on es va sentir a Alfonso Rus, comptant diners, ha defensat el senyor Fabra la suspensió cautelar al president del PP al·legant que havien evidències que no estaven descrites en altres casos més va afegir que aquestes enregistraments han estat molt compromeses per a l'actual partit popular.

D'aquesta manera ho va manifestar, quan va tornar a insistir sobre les gravacions una vegada que les va lliurar a la Fiscalia. -Han Estat vergonyoses per a tots els que creiem en la política, en els càrrecs públics amb vocació de servei i per poder ajudar s els altres -.

Després que Alberto Fabra parlés amb Alfonso Rus, va suspendre. Per a ell, l'honradesa, l'honestedat, i no avergonyir a cap votant ni ciutadà Valencià van ser els seus motius per prendre aquesta decisió. -Aquest És el nou PP i això és el que se seguirà fent per demostrar la nostra capacitat no només de gestió, sinó també d'honorabilitat i Honestedat.

Haurà d'actuar en conseqüència amb el partit

A partir del que ha passat van assaltar els dubtes amb la candidatura del senyor Alfonso Rus a l'ajuntament de Xàtiva, la resposta va ser que des del PP s'ha realitzat les accions oportunes per a tal efecte i ara ell ha d'actuar en conseqüència, al·legant el compromís que en el seu dia va adquirir amb el Partit Popular. -Ara Que està fora del PP, hauria de deixar pas a altres persones perquè seguissin amb aquest treball i aquest esforç compartit, gent que vol seguir treballant amb una idea de Comunitat Valenciana diferent i que no es generi cap vergonya-.

Haurà de donar el pas, i renunciar.

Data

01 abril 2016

Categories

Corrupció Política